×
zgjedhjet presidenciale, Shkurt 2013
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Armenisë shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve presidenciale të mbajtura më 18 shkurt.
Një grup të rinjsh ditën e premte zhvilloi një aksion proteste para misionit të OSBE/ODIHR-it në qendër të Erevanit, duke protestuar kundër përfundimeve të tij mbi përputhjen e zgjedhjeve presidenciale në Armeni me standardet evropiane.
Misioni i vëzhguesve të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim n
Në Armeni po zhvillohen zgjedhjet presidenciale, të cilat i paraprinë disa skandale - atentati ndaj jetë
Rafael Correa u rizgjodh në postin e Presidentit të Ekuadorit. Në zgjedhjet e mbajtura të dielën ai mori pothuajse 60% të votave të zgjedhësve, njofton televizioni shtetëror.
Rezultati i zgjedhjeve presidenciale në Qipro do të vendoset në raundin e dytë, i cili do të mbahet të dielën e ardhshme, më 24 shkurt.
Në qendër të Erevanit të enjten në mbrëmje vonë u krye një atentat ndaj jetës së njërit prej 8 kandidatëve për President të Armenisë, 64-vjeçarit Paruyr Hayrikyan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
20
21
23
24
26
27
28