×
zgjedhjet presidenciale, 10 janar 2013
Artisti, kompozitori dhe profesori Vladimir Franz zë vendin e tretë në garën presidenciale në Republikën Çeke.
Në Republikën Çeke filloi "dita e heshtjes" një ditë para startimit të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale që do të zhvillohen më 11 dhe 12 janar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
29
30
31