×
zgjedhjet presidenciale, Janar 2013
Presidenti i SHBA-ve Barack Obama dhe Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton nuk e komentuan pyetjen mbi pjesëmarrjen e mundshme të Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale të vitit 2016.
Sot në orën 14:00 me orën lokale në Republikën Çeke filloi raundi i dytë vendimtar i zgjedhjeve të drejtpërdrejta presidenciale.
Zëvendësministri i Jashtëm sirian, Faisal Miqdad, deklaroi se Bashar Al-Assad do të marrë pjesë në zgjedhjet presidenciale të vitit 2014 në bazë të ligjit ekzistues të vendit.
Sot në Çeki fillojnë zgjedhjet presidenciale. Vëzhguesit i quajnë ato unikale dhe pa ekzagjerim historike.
Artisti, kompozitori dhe profesori Vladimir Franz zë vendin e tretë në garën presidenciale në Republikën Çeke.
Në Republikën Çeke filloi "dita e heshtjes" një ditë para startimit të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale që do të zhvillohen më 11 dhe 12 janar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
29
30
31