×
zgjedhjet presidenciale, Tetor 2012
Zgjedhjet presidenciale në Afganistan do të mbahen më 5 prill të vitit 2014. Njoftimin përkatës në lidhje me këtë e bëri të mërkurën Komisioni Kombëtar Zgjedhor.
Zgjedhjet presidenciale në Afganistan, ka shumë mundësi, të mbahen në prill të vitit 2014, njoftojnë agjencitë e lajmeve me referim te burimet në komisionin zgjedhor të Afganistanit. Sipas njoftimeve të Agjencisë France-Press, data tashmë është përcaktuar - 5 prill i vitit 2014.
Në Venezuelë Henrique Capriles - kandidati i opozitës në zgjedhjet presidenciale të vendit - uroi
Presidenti i Venezuelës Hugo Chavez fitoi në zgjedhjet e tanishme dhe do të marr
Fushata elektorale tremujore, e cila parapriu zgjedhjet presidenciale, përfundoi ditën e enjte në Venezuel
Ish-Presidenti i Francës Nicolas Sarkozy ka ndërmend të luftojë përsëri për këtë post në zgjedhjet e vitit 2017.
Zgjedhjet e para të drejtpërdrejta presidenciale në historinë e Republikës Çeke
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29