×
zgjedhjet presidenciale, Shtator 2012
Kandidatja për presidente e Koresë së Jugut Park Guen-Hye kërkoi falje për krimet e kryera nga regjimi i babait të saj Park Chung-hee, i cili erdhi në pushtet si rezultat i një grushti shteti në vitin 1961.
Të paktën 14 persona u plagosën në Venezuelë: në qytetin Puerto Cabello pati përleshjet midis kundërshtarëve dhe përkrahësve të Presidentit të vendit Hugo Chavez.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30