×
zgjedhjet presidenciale, 3 maj 2012
Tre ditë para zgjedhjeve në Francë kandidatët presidenciale “kryqëzuan shpatat” në një debat të ashpër televiziv. Pothuajse plot 3 orë Nicolas Sarkozy dhe François Hollande debatuan në lidhje me reduktimin e shpenzimeve shtetërore, papunësinë dhe migracionin. Nuk kaloi puna edhe pa ofendime reciproke.
Në Francë u zhvilluan debatet televizive midis Presidentit Nicolas Sarkozy dhe fituesit të raundit të parë të zgjedhjeve François Hollande. Dyluftimi verbal vazhdoi gati 3 orë dhe doli mjaft agresiv - kandidatët nuk u përmbajtën nga fyerjet reciproke.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
5
6
8
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
26
27
28