×
zgjedhjet presidenciale, Mars 2012
Pak orë më parë Kryetarja e KQZ-së Bella Plieva njoftoi, se pas përpunimit
Një muaj para raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale në Francë, zhvillimet dramatike në Tuluzë mundet të ndryshojnë në mënyrë thelbësore qasjen ndaj fushatës parazgjedhore.
Ish Guvernatori i Masaçussetts Mitt Romney po korr një fitore bindëse në zgjedhjet paraprake në Puerto Riko, njoftojnë mediat lokale që marrin pjesë në numërimin e votave.
Ish Senatori amerikan Rick Santorum të martën fitoi në zgjedhjet e ndërmjetme në mesin e republikanëve në dy shtete - Alabama dhe Mississippi. Jo fort të suksesshme dolën rezultatet e zgjedhjeve paraprake për liderin e garës elektorale, ish Guverantorin e Massachusetts Mitt Romney.
Presidenti i Francës Nicolas Sarkozy deklaroi, se do të lërë politikën nëse humbet zgjedhjet e ardhshme presidenciale.
Si rezultat i sondazhit sociologjik, të kryer nga kanali televiziv amerikan NBC dhe gazeta “The Wall Street Journal”, kandidati presidencial i SHBA Mitt Romney zë pozita kryesuese në mesin e anëtarëve të partisë së vet, por mbetet megjithatë pas Presidentit aktual Barack Obama.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
30
31