×
zgjedhjet presidenciale, 29 shkurt 2012
Ish Guvernatori i Massachusetts Mitt Romney fitoi në zgjedhjet paraprake (primary election) në dy shtete - Michigan dhe Arizona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
3
4
5
7
10
11
12
13
14
17
18
19
21
22
23
25
26
27
28