×
zgjedhjet presidenciale, 26 gusht 2011
Zgjedhjet presidenciale, që po zhvillohen sot në Abkhazi, përputhen plotësisht me Kushtetutë
Sot në Abkhazi po zhvillohen zgjedhjet e parakohshme presidenciale. Në 35 rrethe janë hapur 170 qendra votimi, duke përfshirë edhe dy jashtë vendit - në Moskë dhe Çerkessk (kryeqyteti i Republikës Karaçajevo-Çerkezia).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31