×
EurAsEC, 2011
Integrimi në hapësirën postsovjetike (ish Bashkimi Sovjetik) nga sfera e ideve po kalon në fushën e realitetit. Në vitin 2011 filloi të veprojë Bashkimi Doganor i Rusisë, Bjellorusisë dhe Kazakistanit.
Pjesëmarrësit e Bashkimit Doganor (Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani) përshëndesin interesin e Kirgistanit dhe Taxhikistanit për bashkëpunim, tha Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin.
Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin merr pjesë sot në Minsk në punën e Këshillit Ndërshtetëror - organit më të lartë të Bashkimit Doganor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31