×
studime, 17 janar 2012
Në duart dhe në llogaritë bankare të fëmijëve të moshës nga 6 deri 13 vjeç ndodhen më shumë se 2.5 milinë euro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31