×
situatë emergjente, 9 prill 2013
Një person humbi jetën dhe tre të tjerë u lënduan sot si rezultat i shpërthimit të furrës së shkrirjes në një uzinë metalurgjike në qytetin Sakai, në qendër të ishullit kryesor japonez Honshu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
3
4
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30