×
situatë emergjente, Janar 2013
Për shkak të dy situatave emergjente, të ndodhura me avionin "Boeing-787", autoritetet japoneze kanë urdhëruar kryerjen e një kontrolli urgjent teknik të të gjithë avionëve të këtij lloji në vend.
Në Australi është krijuar një situatë katastrofike si pasojë e zjarreve të shkaktuara nga nxehtësia anomale dhe erërat e forta.
Kryeministrja e Australisë, Julia Gillard, viziton ishullin australian Tazmania të përfshirë nga zjarret pyjore.
Përpjekjet për shpëtimin e platformës së shpimit të kompanis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31