×
situatë emergjente, 20 dhjetor 2011
Reshjet e bollshme në formë shiu të akullt dhe oshilacionet e theksuara të temperaturave krijuan
Helikopteri i transportit Mi-26, një nga helikopterët më të mëdhenj transportues n
Në Detin Okhotsk, për të tretën ditë me radhë po vazhdon
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
17
18
19
21
23
24
25
30
31