×
Boeing, 2011
Në Jakuti (Yakuti-Siberi) në temperatura shumë të ulëta kaloi testimin aeroplani i ri
Aeroplani rus Boeing-747, i cili po kryente fluturimin nga Moska për në kryeqytetin e Tajlandës, u detyrua të kthehej mbrapsht në aeroportin e Moskës. Shkak për këtë u bënë problemet teknike me pajisjet e tij.
Sot në mëngjes në Jakutsk (Lindje e Largët e Rusisë) për shkak të problemeve teknike bëri një ulje emergjente aeroplani që po fluturonte nga Moska për në Magadan.
Kompania e dytë ajrore ruse për nga madhësia “Transaero” u bë porositësja e parë në Evropën Lindore e aeroplanit Boeing-747-8 Intercontinental dhe nënshkroi sot marrëveshjen përkatëse me Korporatën amerikane Boeing.
Në Sallonin Ndërkombëtar të Aviacionit “MAKS-2011”, që u hap sot në qytetin periferik të Moskës - Zhukovsk, ekspertët presin lidhjen e një numri rekord kontratash.
Aeroplani i ri për pasagjerë i kompanisë ajrore amerikane Boeing - 787 Dreamliner - do të
Një nga bankat më të mëdha ruse Sberbank dhe korporata amerikane e avionëve Boeing nënshkruan një marrëveshje pune.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31