×
nxënësit, 2013

Udhëheqja e Gardës Revolucionare të Iranit bëri të ditur synimin e vet për të lansuar programin e trajnimit të nxënësve të viteve të fundit të shkollës së mesme për neutralizimin e avionëve pa pilot (drones).

Në Kaliforni nxënësve transeksualë (angl. transgender) që nga 1 janari do t’u lejohet zyrtarisht të zgjedhin sipas dëshirës së vet dhomat e zhveshjes dhe WC-të.

SHBA, shkolla, ligji, nxënësit, transeksualë

Në Universitetin Shtetëror të Moskës "Lomonosov" u mbajt ceremonia e hapjes së Olimpiadës së 45-të Ndërkombëtare të Kimisë për nxënësit e shkollave, në të cilën do të marrin pjesë kimistët e rinj më të mirë nga 77 vende të botës.

Policia e qytetit izraelit Eilat është vënë në kërkim të
Në Togo gjeti vdekjen një fëmijë 12-vjeçar gjatë shpërndarjes së demontratës të nxënësve të shkollave.
Ministria ruse e Shëndetësisë miratoi një rregullore të re për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31