×
nxënësit

Udhëheqja e Gardës Revolucionare të Iranit bëri të ditur synimin e vet për të lansuar programin e trajnimit të nxënësve të viteve të fundit të shkollës së mesme për neutralizimin e avionëve pa pilot (drones).

Në Kaliforni nxënësve transeksualë (angl. transgender) që nga 1 janari do t’u lejohet zyrtarisht të zgjedhin sipas dëshirës së vet dhomat e zhveshjes dhe WC-të.

SHBA, shkolla, ligji, nxënësit, transeksualë

Në Universitetin Shtetëror të Moskës "Lomonosov" u mbajt ceremonia e hapjes së Olimpiadës së 45-të Ndërkombëtare të Kimisë për nxënësit e shkollave, në të cilën do të marrin pjesë kimistët e rinj më të mirë nga 77 vende të botës.

Policia e qytetit izraelit Eilat është vënë në kërkim të
Në Togo gjeti vdekjen një fëmijë 12-vjeçar gjatë shpërndarjes së demontratës të nxënësve të shkollave.
Ministria ruse e Shëndetësisë miratoi një rregullore të re për
Pirja e marihuanës në shkollat e kryeqytetit të Holandës mund të ndalohet. Zyrtarëve lokalë nuk i pëlqen fakti që nxënësit nën ndikimin e drogave shkaktojnë një mori problemesh.
Nxënësit e shkollës nga Rusia - pjesëmarrës në Olimpiadën Ndërkombëtare të Informatikës, që u mbajt në Itali, u kthye në atdhe, duke sjellë me vete katër medalje të arta.
Shkollat braziliane filluan të vendosin në uniformën e nxënësve mikroç
Në Zvenigorod u hap Shkolla Ndërkombëtare verore Teatrale, që u ndërtua
Më tepër se 80% e qytetarëve rusë e mbështesin idenë e testimit të nxënësve për verifikim të përdorimit të drogës nga ata.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31