×
kompjuteri, 2011
Në vigjilje të Vitit të Ri përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe politikan
Studentët rusë fituan gati gjysmën e të gjitha medaljeve të Kampionatit Botëror të Programimit, i cili përfundoi në vigjilje në qytetin amerikan Orlando në Florida.
Në qytetin Orlando (SHBA) do të zhvillohet faza finale e Kampionatit Botëror për programim midis studentësh. Në këtë turne marrin pjesë 300 veta.
Në Ekaterinburg  (Ural) u hap sot Festivali i Dytë Ndërkombëtar i artit të videos-të artit interaktiv digital-“PixelVision”-2011.
Osama bin Laden është shndërruar në virus, shkruan gazeta “Известия” (“Izvestia
Pas ekspertizës së informacionit, që përmbahej në kompuiuterat, e konfiskuar gjatë eliminimit fizik të liderit të “Al-Qaedas” Osama bin Laden, lista e terroristëve në kërkim është shtuar me emra të rinj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31