×
Forbes

Ky është viti i tretë radhazi kur "Njeriu i Vitit", sipas mendimit të qytetarëve rusë, është bërë Presidenti i vendit Vladimir Putin. Dhe, duhet thënë, se qytetarët e Rusisë në vlerësimin e tyre, që i bëjnë Kryetarit të shtetit, nuk janë të vetëm. Revista amerikane "Forbes" e ka quajtur Udhëheqësin rus njeriun më me ndikim në vitin 2013.

Revista "Forbes" njoftoi mbi një burim Interneti të quajtur "Tregu i vrasjeve" (ang. "Assassination Market"), përdoruesit e të cilit mbledhin të holla për vrasjen e politikanëve të shquar.

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin për herë të parë komentoi kryesimin e tij në listën e njerëzve më me ndikim në botë sipas versionit të revistës "Forbes".

Kompania "Apple" për herë të tretë kryeson listën e markave më të shtrenjta në botë, sipas renditjes së revistës amerikane "Forbes". 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, kryeson renditjen e njerëzve më me ndikim në botë sipas versionit të revistës "Forbes", duke zhvendosur Presidentin amerikan Barack Obama në vendin e dytë, njoftohet ditën e mërkurë në faqen e Internetit të edicionit.

E.L. James, autorja e librit erotik bestseller "Pesëdhjetë hijet e grisë" ("Fifty Shades of Grey"), u bë shkrimtarja më e paguar sipas renditjes së revistës "Forbes".

Tenistja ruse Maria Sharapova renditet në vendin e parë në listën e sportisteve më të paguara në botë, sipas versionit të revistës "Forbes", me të ardhura vjetore 29 milionë $.

Revista amerikane “Forbes” publikoi listën e saj vjetore të aktorëve që u sjellin kinostudiove të Hollivudit fitimet më të mëdha. Në vendin e parë në rejtingun e këtij viti u rendit Natalie Portman.
Kjo renditje publikohet çdo vit nga revista "Forbes". Në këtë listë pë
Revista “Forbes” përpiloi listën e re të 200 qytetarëve më të pasur të Rusisë. Në vendin e parë ajo vendosi Alisher Usmanov, themeluesin e “Metalloinvest”, Drejtorin e Përgjithshëm të “Gazprominvesthollding” dhe aksionerin e madh të “Facebook”. Pasuria e tij vlerësohet në 18 miliardë e 100 milionë $.
50 shtetas të Rusisë hynë në listën e versionit rus të revist
Revista me mjaft popullaritet “Forbes” në listën e vet të ratings të
Muzeu i një pikture të vetme me emër të Miasnikov, i cili u krijua
4 top-menaxherë rusë, të cilët punojnë në sferën e IT, hynë në rejtingun e 200 njerëzve më të pasur të botës sipas versionit të revistës Forbes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31