×
Osama bin Laden, 28 maj 2013
Ish-Lideri i organizatës terroriste egjiptiane "Xhihadi Islamik", Nabil Naeem, deklaroi se themeluesi dhe lideri i organizatës "Al-Qaeda", Osama bin Laden, nuk u vra nga forcat speciale amerikane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31