×
Maroku, 2012
Ministria e Punëve të Brendshme e Marokut deklaron për dekonspirimin e një grupi terrorist që planifikonte të organizonte një kamp trajnimi në malet në veri të vendit.
Një autobus devijoi në një luginë të thellë dhe u përmbys ditën e martë në pjesën qendrore të Marokut.
Dhjetëra mijëra njerëz dolën në demonstratën antiqeveritare të organizuar nga sindikatat në qytetin më të madh të Marokut Casablanca.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31