×
Lëvizja FATAH, 19 nëntor 2012
Të dy partitë kryesore politike palestineze "Fatah" dhe "Hamas" njoftuan mbi bashkimin e forcave të tyre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29