×
Lëvizja FATAH, 2011
Mahmoud Abbas i bëri thirrje Bosnjë dhe Hercegovinës për të mb
Vizita në Rusi e përfaqësuesve të lëvizjeve palestineze "Fatah" dhe "Hamas"
Rusia, si pjesëmarrëse aktive e “Kuartetit” të ndërmjetësve
Në Moskë e pritën me kënaqësi synimin e lëvizjeve palestineze "Fatah" dhe "Hamas" për nënshkrimin e marrëveshjes për paqe dhe krijimin e qeverisë kombëtare unike kalimtare, deklaruan në MPJ të Federatës Ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31