×
romët, 2012
Më 24 tetor në Berlin, në një atmosferë solemne, Kancelarja gjermane Angela Merkel p
Policia franceze përsëri shpërndau një kamp romësh pranë Parisit, pavarësisht faktit që François Hollande u premtoi ciganëve se nuk do prekeshin. Shoqëria dhe politika e Botës së Vjetër politikisht korrekte prej kohësh janë infektuar nga ksenofobia, për këtë janë të sigurt ekspertët e Radiokompanisë "Zëri i Rusisë".
Policia franceze gjatë inkursionit të radhës shpërndau një kamp në periferi të Parisit ku jetonin 500 romë, njoftojnë mediat lokale duke cituar burimet në organet e zbatimit të ligjit.
Stefan D., kreu i një familje cigane (rome), i cili u transferua në Britaninë e Madhe nga Republika Çeke, ka tentuar vetëvrasjen kur organet vendore të sigurimit të kujdestarisë, në fakt, i morrën atij dhe gruas tre fëmijët e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31