×
produktet, Korrik 2011
Rusia dërgoi në Libi edhe një parti tjetër ndihmash humanitare. Sot në
Rezerva ushqimore në botë kanë mbetur pak më shumë se për 100
Moldavia planifikon të rrisë vëllimet e eksporteve të prodhimeve bujqësore në Rusi.
Siç njoftuan në Qendrën Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC), burim i infeksionit intestinal (të zorrëve) E. coli mund të jenë farat e bathëve (fasuleve) të importuara nga Egjipti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31