×
produktet, 2011
Veterinerët rusë kanë qenë me vizita verifikimi në 13 ndërmarrje austriake, që merren me prodhimin e mishit të derrit, të lopës, të shpendëve, produkteve të gatshme të mishit dhe qumështit.
Çmimet botërore të produkteve ushqimore u rritën deri në 33% në
Rusia dërgoi në Libi edhe një parti tjetër ndihmash humanitare. Sot në
Rezerva ushqimore në botë kanë mbetur pak më shumë se për 100
Moldavia planifikon të rrisë vëllimet e eksporteve të prodhimeve bujqësore në Rusi.
Siç njoftuan në Qendrën Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC), burim i infeksionit intestinal (të zorrëve) E. coli mund të jenë farat e bathëve (fasuleve) të importuara nga Egjipti.
Një nga prodhuesit më të mëdhenj botërorë të supave t
produktet, Campbell
Shtypi rus përpiqet të sqarojë situatën me versionet ekzistuese të shfaqjes së infeksionit të ri të zorrëve (intestinal).
Rusia ndaloi importin e perimeve të freskëta nga Spanja dhe Gjermania. Shkaku i kësaj mase është shpërthimi i infeksionit, i cili shkakton çrregullime të rënda gastro-intestinale në organizmin e njeriut. 1.200 veta tashmë janë shtruar në spitale në Gjermani.
Rusia ndaloi importin e perimeve të freskëta nga Gjermania dhe Spanja për shkak të shpërthimit të epidemisë së infektimit të zorrëve. Për këtë njoftoi sot Kryemjeku sanitar i Federatës Ruse Gennadi Onishenko.
Popujt e vendeve më të varfëra të botës shumë shpejt mund
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31