×
Republika e Afrikës së Jugut, Qershor 2013
Gjendja shëndetësore e ish-Presidentit të Afrikës së Jugut Nelson Mandela u përkeqësua dukshëm 48 orët e fundit, njoftoi radio shtetërore vendase, duke iu referuar administratës së Presidentit aktual.
Ish-presidenti i Afrikës së Jugut dhe fituesi i çmimit Nobel për Paqe, Nelson
Ish-Presidenti i Afrikës së Jugut, Nelson Mandela, ndodhet i hospitalizuar për shkak të një sëmundjeje pulmonare kronike. Gjendja e tij konsiderohet e rëndë, por e qëndrueshme.
Në kryeqytetin parlamentar të Afrikës së Jugut, Cape Town, i cili shtrihet në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30