×
Republika e Afrikës së Jugut, Tetor 2012
Policia e Republikës së Afrikës së Jugut përdori plumba gome dhe
Policia e Republikës së Afrikës së Jugut mori nën arrest 40 minatorë, të cilët u përfshinë në një aksion proteste të paautorizuar në minierat e hekurit “Sishen”. Gjatë rebelimit punëtorët pushtuan pajisjet e minierave.
Trembëdhjetë çiklistë në Republikën e Afrikës së Jugut u shtruan në spital pas sulmit të grerëzave, folenë e të cilave ata e ngacmuan në provincën Wastern Cape.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31