×
myslimanët, Prill 2013
Presidenti serb Tomisllav Nikoliç në një intervistë për kanalin televiziv boshnjak BHT, e
Sipas burimeve të ndryshme, të enjten ose të premten në SHBA duhet të mbërrijnë prindërit e vëllezërve Carnaev, të dyshuar për shpërthimet në Maratonën e Bostonit.
Më shumë se 70 myslimanë, të arratisur nga Birmania, u arrestuan nga policia indoneziane. Refugjat
Kompania LEGO pranoi të tërheqë nga tregu kompletin "Pallati i Jabba" nga seriali "Star Wars" me kërkesë të komunitetit turk në Austri. Myslimanët e akuzuan LEGO-n, sepse kjo lodër fyen ndjenjat e besimtarëve dhe nxit urrejtjen etnike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30