×
myslimanët, 10 tetor 2012
Qeveria gjermane paraqiti në parlamentin e vendit - Bundestag - propozimet në lidhje me një projekt-ligj të destinuar për të rregulluar aspektet ligjore të cirkumcizionit (synetisë) në mesin e myslimanëve dhe hebrenjve.
Në Ruhr-Biennale, e cila u hap në qytetin gjerman Dortmund, u paraqit instalimi i ashtuquajtur "vendi i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
17
18
20
21
22
23
26
27
28
29
30
31