×
Jordania, Shkurt 2013
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Mbreti i Jordanisë Abdallah II po diskutojnë në kuadër
Në Jordani filloi prodhimi serik i granatahedhësve rusë RPG-32 "Hashim" (russ. РПГ-32 "Хашим"), njoftoi Drejtor i përgjithshëm i kompanisë "Basalt" (russ. "Базальт"), Vladimir Porhaçev në Ekspozitën e armëve IDEX 2012 në Abu Dhabi.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin më 19 shkurt do të takohet me Mbretin e Jordanisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28