×
Udhëtim nëpër Rusi, 18 mars 2011
Rezidenca e Perandorit të fundit rus Nikollai II në periferitë e Shën Peterburgut - Carskoje Sello (Fshati i Carit) - po shndërrohet në muze. Autoritetet e Peterburgut miratuan konceptin e restaurimit kompleks të Pallatit Aleksandrovskij, ku dhe ndodhej ky vendbanim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31