×
hekurudha, 2011
Kina testoi me sukses të plotë trenin e aftë që të lëviz
Kompania “Rrugët Hekurudhore të Rusisë” i porositi kompanisë gjermane “Siemens” edhe 8 trena të tjerë me shpejtësi të lartë “Sapsan” për 297 milionë euro.
treni, hekurudha, Sapsan
Midis Moskës dhe Parisit filloi të qarkullojë treni direkt për pasagjerë. Sot
Rrjeti hekurudhor i Rusisë, duke përfshirë edhe zonën e veriut, do të zhvillohet në mënyrë të qenësishme, deklaroi Presidenti Dimitri Medvediev.
Tre vagona të ngarkuar me qymyr dolën sot nga shinat në rrugën hekurudhore të Lindjes së Largët që çon në Komsomolsk mbi Amur. Vagonat u shkëputën nga bishti i trenit, njëri nga ata u përmbys.
Uzbekistani lançoi në Azinë Qendrore rrugën hekurudhore me shpejtësi të
Ndërtimi i linjës hekurudhore nga stacioni i trenit Adler deri në aeroportin e qytetit Sochi paraprin planin, njoftuan në shërbimin për shtyp për rrugët hekurudhore Veri-Kaukaziane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31