×
zjarrfikës, 2013

Si rezultat i shpërthimit në një fabrikë në Portugali humbi jetën një person dhe dy të tjerë u plagosën rëndë. 

Zjarrfikësit në shtetin Australian të New South Wales bashkuan qëllimisht dy zjarre të mëdha pyjore në mënyrë që të përballojnë më mirë luftën me zjarrin.

Në shtetet perëndimore të SHBA-së janë regjistruar të paktën 51 zjarre të mëdha pyjore. Në luftën kundër tyre janë përfshirë më shumë se 19 mijë bashkëpunëtorë të shërbimit të zjarrfikëses.

Zjarrfikësit arritën të shuanin zjarrin në një nga rafineritë më të mëdha të naftës në qytetin e Puerto La Cruz në bregdetin e Karaibeve.

Një zjarr i madh ra natën në të gdhirë të së hënës në një nga zonat qendrore të kryeqytetit të Koresë së Jugut.
Zjarrfikësit arritën të shuanin plotësisht zjarrin në kompleksin e rrokaqiejve në ndërtim e sipër "Moscow City", u lëndua një punëtor, njoftuan në departamentin e Moskës për Situatat e Jashtëzakonshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31