×
zjarrfikës, 2011
Zjarri që shpërtheu në kantjerin detar në rajonin Murmansk (në veri të pjesës evropiane të Rusisë) u arrit të shuhet.
Më shumë se 20.000 shpëtues dhe bashkëpunëtorë të organeve
Nëndetësja bërthamore “Ekaterinburg” ka marrë flakë në kantjerin detar të qytetit Rosliakovo (rajoni Murmansk). Në vendin e ngjarjes tashmë po punojnë 2 brigada zjarrëfikëse. Në shuarjen e zjarrit është përfshirë edhe një helikopter.
Një zjarr i fuqishëm shpërtheu sot në Omsk (në zonën
Këtë mëngjes në portin lumor verior të Moskës ra zjarr në anijen e madhe “Sergei Abramov”. Sipërfaqja e përfshirë nga flakët ka arritur deri në 1.500 metra katrore.
Zjarret pyjore në Rusi po përfshijnë me shpejtësi territore të reja. M
Këshilli i Federatës i Rusisë miratoi ligjin “Mbi njësitë vullnetare
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31