×
metroja, 2011
Metroja e Moskës të mërkurën theu rekordin përkatësisht numrit të udhëtarëve të transportuar - për gjithë ditën 9.200.000 veta.
Specialistët rusë po hartojnë projektin e metrosë për kryeqytetin e ri të Myanmar - Neypido.
Rusia gradualisht po hap objektet e veta strategjike për kompanitë e huaja. Që në pranverë Metroja e Moskës shpalli tenderin e hapur për ndërtimin e linjave dhe stacioneve të reja të saj.
U rivendos plotësisht qarkullimi i trenave në metronë e kryeqytetit bjellorus - Minsk, i cili u ndërpre për shkak të aktit terrorist që u krye atje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31