×
Siria, 29 tetor 2013

Presidenti i Sirisë, Bashar Al-Assad, njoftoi mbi shpalljen e amnistisë së përgjithshme.

Siria deklaroi 1.300 ton substanca kimike, të përdorura për prodhimin e armëve kimike, si dhe më shumë se 1.200 municione të pambushura, njoftohet në raportin e Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike (ONAK).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
5
6
12
13
15
19
20
26
27