×
Siria, 25 qershor 2013

Sipas informacioneve nga burimet diplomatike, Rusia, SHBA-ja dhe OKB-ja nuk kanë arritur të bien dakord mbi një datë të caktuar për zhvillimin e konferencës “Gjeneva-2", të kushtuar zgjidhjes së krizës siriane. Ky është rezultati zhgënjyes i konsultimeve trepalëshe në Gjenevë.

Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) e Rusisë ka dërguar në Siri
Rusia dhe Algjeria kanë një mendim unanim mbi faktin se kriza në Siri duhet të
Moska synon të zbatojë plotësisht detyrimet e veta sipas kontratave të nënshkruara
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
10
15
16
22
23
29
30