×
Siria, 14 qershor 2013
Asistenti i Presidentit Juri Ushakov, pas deklaratave të autoriteteve amerikane mbi synimin e furnizimit me armë të opozitës siriane, njoftoi se momentalisht çështja e zbatimit të kontratës mes Rusisë dhe Sirisë për furnizimin e komplekseve "S-300" nuk shtrohet për diskutim.
Kreu i Komitetit të Dumës Shtetërore për Punët e Jashtme
"Ne mirëpresim ardhjen e paqeruajtësve rusë në Lartësitë e Golanit
Presidenti amerikan Barack Obama mori vendimin të furnizojë me armë opozitën siriane. Llojet e armatimeve, si dhe koha e dërgimit të tyre rebelëve ende nuk është bërë e ditur.
Ushtarakët amerikanë propozuan vendosjen e zonës e "së kufizuar" të ndalim-fluturimit mbi territorin sirian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
10
15
16
22
23
29
30