×
Siria, 7 qershor 2013
Mbështetja nga ana e Perëndimit e mundësisë së furnizimit me armë të opozitës siriane nuk do të ndihmojë në zgjidhjen e konfliktit.
Rusia dhe SHBA-ja në ditët e ardhshme do të zhvillojnë konsultime në nivel
Radiostacioni francez "Europe 1" njoftoi të premten se dy prej bashkëpunëtorëve të tij janë zhdukur pa lënë gjurmë në Siri.
Ministria amerikane e Mbrojtjes nuk dëshiron të komentojë njoftimet e mediave rreth luftanijeve ruse, t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
10
15
16
22
23
29
30