×
Siria, 17 maj 2013
Kriza në Siri është bërë temë kryesore e vizitës së Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Ban Ki-moon në Rusi. Rusia, si anëtare e përhershme e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, mbron rolin qendror të Organizatës së Kombeve të Bashkuara në çështjet ndërkombëtare, theksoi Presidenti Vladimir Putin.
Numri i qytetarëve nga Siria, të cilët kanë marrë ose presin t
Rusia ka qenë dhe i mbetet besnike zbatimit të detyrimeve të saj kontraktore lidhur me furnizimin e Sirisë me armë mbrojtëse, çka është në përputhje me standartet ndërkombëtare, deklaroi në Moskë Sekretari për shtyp i Presidentit, Dimitri Peskov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
4
5
11
12
18
19
25
26