×
Siria, 1 prill 2013
Në Damask u plaçkit dhe u dogj plotësisht një nga sinagogat më të vjetra në botë, njoftuan mediat izraelite.
Qeveria siriane akuzon rebelët për vënien e zjarrit puseve të naftës në lindje të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
25
27
28