×
Siria, 12 mars 2013
Aeroplani i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë, i cili
Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) dërgoi në Siri avionin e radhës me ndihma humanitare. Në bordin e avionit Il-62 (russ.
Fajtore për mosfillimin ende të negociatave mes autoriteteve siriane dhe opozitës janë autoritetet e Sirisë, deklaroi Zëdhënësja e Departamentit amerikan të Shtetit, Victoria Nuland.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
9
10
16
17
23
24
30
31