×
Siria, 8 mars 2013
I Dërguari i Posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe p
Opozita siriane ka filluar të sillet në mënyrë më konstruktive duke shprehur gatishmërinë e vet për dialog, theksoi Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov në një intervistë me radiostacionin BBC.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
9
10
16
17
23
24
30
31