×
Siria, 8 shkurt 2013
Autoritetet turke kanë akorduar më shumë se 600 milionë $ për sistemimin e refugjat
Të premten në rrethinat jugore dhe lindore të Damaskut po zhvillohen përleshje të
Ministri amerikan i Mbrojtjes Leon Panetta dhe Kryetari i Komitetit të Bashkuar të Shefave të Shtabeve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
7
9
10
16
17
23
24
27