×
Siria, 4 shkurt 2013
Dy shtetasit rusë, të kapur nga militantët në Siri në dhjetor të vitit 2012, u liruan, njofton Ministria e Jashtme e Rusisë. Së bashku me ta u lirua dhe një shtetas italian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
7
9
10
16
17
23
24
27