×
Siria, 26 nëntor 2012
Sot rebelët sirianë njoftuan për marrjen nën kontroll të objektit të rëndësishëm të radhës në veri të vendit.
Të martën përfaqësuesit e NATO-s dhe ushtrisë turke do të
Opozita siriane pohon se një aeroplan i forcave qeveritare hodhi një bombë thërrmuese mbi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
21
24
25