×
Siria, 5 nëntor 2012
Të paktën 50 ushtarakë sirianë dhe bashkëpunëtorë të
Trupat qeveritare siriane kanë filluar bombardimet në zonat periferike të Damaskut, të cilat kontrollohen nga forcat opozitare.
Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë Sergei Lavrov deklaroi se Perëndimi po përpiqet të përshkallëzojë situatën e mbarsur me konflikt në Siri dhe të krijojë kushtet për ndryshimin e regjimit në këtë vend.
Përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar të Sirisë, organit kryesor koordinues
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
21
24
25