×
Siria, 26 tetor 2012
Autoritetet turke nuk po i mbyllin kufijtë dhe nuk e pengojnë fluksin e refugjatëve nga
Ushtria siriane rifilloi sulmet e artilierisë në rrethinat jugore të Damaskut, pavarësisht njoftimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
6
7
13
14
20
21
27
28