×
Siria, 19 tetor 2012
I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe për Sirinë Lakhdar Brahimi mbërriti ditën e premte në Damask, transmetojnë mediat perëndimore.
Ushtarakët turq ditën e premte hapën zjarr mbi pozicionet siriane. Për këtë njoftoi ditën e premte televizioni shtetëror turk.
Në manovrat ushtarake në krahinën Sanliurfa morrën pjesë njësitë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
6
7
13
14
20
21
27
28